Nicole & Erik

För oss i Team Raxeira’s är det av största vikt att välja samarbetspartners med omsorg. Vi vill känna lika starkt för människorna bakom, som för företagets värdegrund; det de står för och säljer. Att tacka ja till ett utvecklande ambassadörskap och samarbete med Swedish Centerlines var för oss därför inte bara en självklarhet, utan också något vi gick in i med stolthet under vintern 2018, efter att ha använt deras utrustning redan innan dess att förfrågan kom och alltid ha bemötts med professionalitet och suverän service.

Hos oss är hundarnas välmående det viktigaste och man lär sig tidigt att inom draghundsporten, särskilt när man kör större spann, ägna mycket tankar åt säkerhet och kvalitativ utrustning. Att förlita sig på kunskaper hos de som sitter på stor erfarenhet och spetskompetens, inte bara inom hundkörning utan även vad för typ av utrustning som på säkrast möjliga vis kommer att ta en framåt. Bokstavligen. Det råder ingen tvekan om att den kunskapen, erfarenheten och kreativa passionen för hantverket finns hos Swedish Centerlines. För oss är det en ovärderlig trygghet att ha i en sport och livsstil där en stor del av vår kontroll ligger i att utrustningen håller det den lovar och hundarna lyssnar.

Under 2018 började vårt unga spann för första gången att tränas mot att gå främst medeldistans, med målet att gå sitt första officiella medeldistanslopp under säsongen 2019/20. Vi må vara rookies ute på tävlingsbanorna, men en sak är säker – de linor vi använder kommer alltid att vara värda ett guld.

Mats Pettersson

Go to link